Prin Programul RABLA 2019

megane-hatch-sl-limmited.jpg.ximg.l_full_m.smart

14.880 € (TVA inclus)*

buton cere oferta_2018

Echipamente standard:

  • Jante aliaj 17″, design Celsium Dark
  • Sistem de asistenta la parcare cu senzori fata – spate
  • Sistem de inchidere si demaraj „maini libere” tip „Full Magic”
  • Pachet design LIMITED: tapiterie specifica, insertii aripi, praguri, usi fata LIMITED

buton promotii pf

 

Pana la 28 februarie 2019 la MERIDIAN (Str. Turnu Magurele, Nr. 52 – 62, Sector 4, Bd. Iuliu Maniu, Nr. 319 – 329, Sector 6 si Bd. Pipera, Nr. 1, Voluntari, Ilfov) beneficiezi de numeroase avantaje la achizitia unui vehicul nou.


*Oferta destinata persoanelor fizice, fara valoare contractuala, prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, aplicabila de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, valabila pana la 28 februarie 2019, in limita stocului disponibil. Pretul este obtinut prin scaderea din pretul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate in euro (la cursul de 4,7451 lei) si a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie,in valoare de 1200 euro (TVA inclus) pentru Megane Hatch  SL LIMITED TCe 116 GPF . Pretul nu contine valoarea oricaror echipamente, accesorii sau dotari optionale.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta este supusa unor termeni si conditii. Pentru o oferta personalizata completeaza formularul din pagina contact.

Reclame