Prin Programul RABLA 2019

megane-hatch-sl-limmited.jpg.ximg.l_full_m.smart

14.880 € (TVA inclus)*

buton cere oferta_2018

Echipamente standard:

  • Jante aliaj 17″, design Celsium Dark
  • Sistem de asistenta la parcare cu senzori fata – spate
  • Sistem de inchidere si demaraj „maini libere” tip „Full Magic”
  • Pachet design LIMITED: tapiterie specifica, insertii aripi, praguri, usi fata LIMITED

buton promotii pf

 

Pana la 31 mai 2019 la MERIDIAN (Str. Turnu Magurele, Nr. 52 – 62, Sector 4, Bd. Iuliu Maniu, Nr. 319 – 329, Sector 6 si Bd. Pipera, Nr. 1, Voluntari, Ilfov) beneficiezi de numeroase avantaje la achizitia unui vehicul nou.


* Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, valabilă până la 31 mai 2019, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,7451 lei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 1200 euro (TVA inclus) pentru Megane Hatch SL LIMITED TCe 116 GPF . Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta este supusa unor termeni si conditii. Pentru o oferta personalizata completeaza formularul din pagina contact.

Reclame