MERIDIAN AUTO este o concesiune birmarca Dacia-Renault. Profesionalismul executarii unei game largi de servicii, de la consultanta in achizitionarea unui autoturism pana la intretinerea si reparatia acestuia constituie punctul forte al MERIDIAN.

Serviciile noastre:

Vanzari auto: modelele de autoturisme Dacia/Renault din showroom-urile MERIDIAN stau la dispozitia clientilor pentru a fi testate. Posibilitatea configurarii online a modelelor de masini in functie de preferintele individuale, consilierea din partea agentilor nostri de vanzari au drept rezultat alegerea produselor din gama Dacia-Renault ce satisfac nevoile diferite ale clientilor.

Service auto: Atelierele de mecanica si caroserie din cele trei sedii MERIDIAN dispun de echipamente performante. Personalul cu experienta in domeniu realizeaza lucrari de vopsitorie, tinichigerie, intretinere si revizie pentru toate autoturismele Dacia si Renault aflate in garantie si post-garantie, utilizand componente auto de origine – piese auto Dacia si piese auto Renault de origine, dar si reparatii auto pentru autovehicule multimarca.

Finantare: Sistemele de finantare vin in intampinarea nevoilor financiare ale clientilor: leasing financiar pentru autovehicule noi sau rulate, leasing operational pentru autovehicule noi sau credit auto. Clientii beneficiaza de consultanta in privinta solutiilor de finantare.

Asigurari: Printre serviciile oferite de MERIDIAN Grup se numara si serviciile de asigurari (CASCO, RCA, imobiliare, nevoi personale). Colaboram cu societati de asigurare din Romania si oferim asistenta pe durata intregului proces de constatare daune sau reparatii.

Constatari daune: In cazul unui accident, birorile de constatari daune din cele trei sedii MERIDIAN stau la dispozitia clientilor. Constatarile se pot realiza atat cu aviz telefonic, cat si online, de catre proprietarul autovehiculului sau de catre cei implicati direct.

Parc auto rulate: MERIDIAN Ocazie dispune de 3 parcuri auto cu o gama larga de autoturisme si utilitare rulate (second hand). Cu ajutorul consilierilor nostri, poti alege modelul care ti se potriveste, fie ca este vorba de vanzare, cumparare sau de schimb de masini. Masinile sunt verificate si testate in service autorizat, cu itp valabil, garantie de pana la 12 luni si norma de poluare EURO 5/EURO 6. Meridian Ocazie


Locatiile MERIDIAN AUTO

  • MERIDIAN SUD:  Str. Turnu Magurele 52-62, Sector 4
  • MERIDIAN VEST:  Bd. Iuliu Maniu 319-329, Sector 6
  • MERIDIAN NORD:  Bd. Pipera 1, Zona Barbu Vacarescu-Floreasca

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s