Adauga eleganta aventurii tale!

MERIDIAN AUTO va prezinta seria limitata Dacia Duster Techroad, echipat perfect pentru a te bucura din plin de aventura calatoriei. Noile culori Rouge Fusion si Gris Highland aduc un plus de eleganta acestei editii speciale.

techroad.jpg

Seria Limitata Techroad te cucereste instantaneu. Este echipata cu jante Maldive de 17 inchi si finisaj diamantat, bare de pavilion si scuturi fata / spate cu finisaj metalic mat. Emblema Techroad adauga o nota de originalitate siluetei sale elegante si atletice.

Duster Techroad este acum mai modern, beneficiind de o noua tapiterie, creata special pentru acest model. De asemenea, dispune si de un system de navigatie si multimedia cu ecran de 7 inchi compatibil cu Android Auto™ și Apple Carplay™.

Motorizari:

1. Motor TCe 130 GPF:

Disponibil, in functie de versiune, cu tractiune 4×2. In combinatie cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, motorul TCe 130 GPF raspunde cu o promptitudine inegalabila, iar condusul devine o adevarata placere.

2. Motor Blue dCi 95

Disponibil, în funcție de versiune, cu tracțiune 4×2. Motorul Blue dCi 95 are multe de oferit. Pentru a reduce emisiile poluante, noile motoare diesel Blue dCi sunt echipate cu un sistem de reducere catalitica selectiva care functioneaza cu AdBlue® (o solutie non-toxica disponibila la majoritatea statiilor de service). Aceasta tehnologie transforma oxidul de azot din motoarele diesel in gaze inofensive.

3. Motor Blue dCi 115

Disponibil, in functie de versiune, cu tractiune 4×2 și 4×4. Dispunand de o cutie de viteze manuala cu 6 trepte, motorul Blue dCi 115 va ofera dinamism si fluiditate, mentinand in acelasi timp un consum redus de combustibil. La fel ca motoarele Blue dCi 95, sunt echipate cu un sistem de reducere catalitica selectiva care funcționează cu AdBlue®.

Va asteptam in sediile MERIDIAN AUTO pentru a descoperi Seria Limitata Dacia Duster Techroad.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s