Cea mai vanduta masina franceza din toate timpurile, Renault se pregateste de lansarea noului model CLIO. Pregatiti-va sa descoperiti noul CLIO dotat cu un nou habitaclu sport, materiale de calitate si un finisaj impecabil.

noulclio1revista

Ce are in plus? Un design fermecator si mult mai modern. Noul CLIO pastreaza liniile generale de design ale generatiei vechi, insa modelul atractiv este usor de impregnat in mintea utilizatorilor. Profilul dinamic, liniile provocatoare, flancurile sculptate, dar si iluminarea integral din leduri ii ofera o nota de eleganta si stil.

Un interior reconceput. Noul CLIO redeseneaza in cel mai mic detaliu finisajele impecabile, habitaclul sport si materialele de calitate, accentele sportive bine iesite in relief, ii ofera un aspect mai dinamic. Interiorul va capta publicul prin scaunele sport, volan sport, pedalier sport, avand accente care imita fibra de carbon.

noulclio4revista

Un exterior cu dimensiuni generoase, in care capota incorporeazagrila cu o dimensiune mai generoasa, iar bara din fata asigura o mai buna racire a motorului prin faptul ca are o deschidere mai mare. Noul CLIO asigura un portbagaj generos cu o capacitate de 391 de litri, fiind cel mai mare de pana acum la Clio.

noulclio3revista

Faruri 100% LED, in forma de C, specifica modelelor Renault, forma care ofera o nota excesiva de eleganta.

GT-Line devine R.S. Line, schimbare ce accentueaza sportivitatea, atat la interior, cat si la exterior.