Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, Noul Megane R.S. este disponibil si in Romania. Renault extinde gama Megane, reinnoind versiunea sa sportiva emblematica.

megane rs iunie fata

 

Parte frontala augmentata

In partea din fata, noua bara mai lata include o lamela aerodinamică F1 care are rolul de a canaliza fluxul de aer catre compartimentul motor si degazarea eficienta a suplusului. Grila in forma de fagure de miere si sistemul de lumini R.S. Vision sunt specifice acestei editii sport.

megane rs iunie parte frontala

Un spate aerodinamic

Noul spoiler spate specific, augmentat la randul sau, include numeroase caracteristici preluate de la F1. Evacuare pozitionata central pe bara spate flancata de difuzoarele de aer care indeplinesc atat un rol estetic cat ai unul aerodinamic, pasajele laterale de evacuare a aerului de pe bara pentru a conduce curentii de aer, spoilerul cu design nou pentru a echilibra comportamentul etc. Performanta nu este un accident.

megane rs iunie parte spate

Echipamente emblematice

Pentru o aderentala sol extraordinara, inginerii de la Renault Sport au imbunatatit elementele de baza care au contribuit la succesul Noului MEGANE R.S.

  • Sistemul de suspensie fata cu ax de directie independent a fost reconceput de la zero. Produs din aluminiu, usor si rezistent, acum este si mai rigid.
  • Noul diferential cu alunecare limitata, produs de Torsen si disponibil doar in pachetul CUP, efectueaza transferul de putere la accelerare, realizand redistribuirea acesteia catre roata cu cea mai buna aderenta.
  • Sistemul de franare vine echipat cu etrieri Brembo si discuri de 355 mm pe puntea fata si 290 mm pe puntea spate.

megane rs iunie instrumente

 

Tehnologia 4 CONTROL

Noul MEGANE R.S. aduce sistemul 4CONTROL, cu 4 roti rotitoare, configurat special de Renault Sport. Rezultatul: si mai multa agilitate la curbele solicitante si stabilitate exceptională la virajele efectuate la viteze mari.

 

poza cu grade

Sistemul audio Bose

Echipat cu 10 difuzoare (subwoofer si amplificator digital inclus) Bose de inalta fidelitate, Noul MEGANE R.S. te invita sa savurezi o experienta muzicala de exceptie.

sistem audio

Un motor de inalta performanta

Descoperă noul motor turbo de 1,8l cu injectie directa al Noului MEGANE R.S. Creat prin alianta Renault-Nissan, acesta a fost conceput si in colaborare cu divizia Renault Sport Racing. Datorita competentelor  in Formula 1, structura capetelor de cilindru a fost modificata pentru a sustine energia generata de puterea motorului.

megane rs iunie

Noul Megane R.S. – Agilitate deosebita, performanta si versatilitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s